Brasvärmegruppen - Proffsbutiker i samverkan

Om oss

Det värmer hos Vittsjö Skorstensservice

Pelle Lindqvist hade 20 års erfarenhet av skorstensfejaryrket när han och hans hustru Lena Lindqvist startade Vittsjö Skorstensservice 1996. År 2000 förvärvade företaget fastigheten och butiken där de finns än i dag, mitt i centrala Vittsjö.

De har vuxit mer än hemmavid, och idag finns det biföretag i Halmstad, Malmö-Trelleborg och Bromölla. I den välkomnande butiken i Vittsjö stoltserar Vittsjö Skorstensservice med cirka 75 olika utställningsprodukter från kända leverantörer så som Contura, Jötul, Nymo, ScanSpis, Romotop, Ariterm, Skandinavisk Spismiljö, Keddy och Josef Davidsson.

För Pelle, Lena och deras anställda på Vittsjö Skorstensservice är god kvalitet högsta prioritet. Med kvalitet och god kundservice som ledstjärna erbjuder Vittsjö Skorstensservice även gratis hembesök, för att på bästa sätt kunna erbjuda kunderna placeringsförslag och tips om passande värmekälla. För de som kliver in direkt i butiken tar Lena och Pelle emot med öppna armar och förevisar Vittsjö Skorstensservice stora utbud.

Med mer än 30 års erfarenhet av skorstenar och värmekällor sprider Pelle och Lena Lindqvist på Vittsjö Skorstensservice sin värme långt utanför Vittsjö, och ser till att kunderna tryggt kan njuta av en knastrande eldstad byggd med expertis och kvalitet.

Specialister på renovering

Mikael Danielsson och Fredrik Olofsson är Vittsjö Skorstensservice bästa montörer. Med en imponerande meritlista inom skorstenar och värmekällor i ryggsäcken är inget jobb för litet eller för stort. De utför allt från glidgjutningar till att montera insatsrör, bygga kakelugnar och montera kaminer, pelletsbrännare eller pelletskaminer.

– Vår specialitet är att renovera skorstenar och montera kaminer, säger Per och får medhåll från Fredrik.

Vittsjö Skorstensservice använder sig av typgodkända material från svenska Westaflex, med tio års garanti. Gör den bästa affären med Vittsjö Skorstensservice. Deras trygga, kunniga montörer utför ett arbete som garanterat håller i många år.

Oavsett om du söker ny kamin, skorsten eller pelletsbrännare tar Vittsjö Skorstensservice varmt emot med öppna armar!